Vi trenger DEG

Å være en del av et godt treningsmiljø er viktig for både barn og voksne. Mestringsfølelse har ingen aldersgrense!

Hovedtrener søkes

Vi ønsker en kontaktperson mellom styret og trenerne!

Vi trenger en som kan fylle ut rollen som hovedtrener. Denne rollen går ut på at man skal være kontaktperson mellom styret og de flinke trenerne våre. Dette er en veldig viktig rolle, da vi har mange på venteliste, og plasser på partier som ikke kan fylles ut på grunn av mangel på trenere. 

Ved interesse er det bare å sende mail til Kifturn@outlook.com.

Du kan også benytte kontaktskjema 👇🏼 

Trenere over 18 og foreldre

Vi i Kragerø IF turn ønsker trenere over 18 år, som har mulighet til å jobbe noen timer ettermiddag/kveld 1 – 2 ganger i uken + helger i forbindelse med arrangementer som for eksempel oppvisning til jul, 17.mai og stevner i samarbeid med de andre trenerne i klubben.

Vi tilbyr lønn etter avtale. Turngruppa har et godt og utviklende arbeidsmiljø der det er mye å lære bort og ikke minst mye å lære selv!

Du vil få grunnleggende opplæring i sikringsmetoder og teknikker, pluss kurs på trampett og tumbling når det er mulighet til det.

Vi har alltid behov for engasjerte foreldretrenere! Har du barn som allerede går på turn eller står på venteliste? Det kan være muligheter for å følge som foreldretrener for eget barn, eller andre partier om det er ønskelig. Foreldretrenerne våre lønnes ikke i kroner og øre, men får akkurat de samme mulighetene som våre øvrige trenere mtp. kurs for sikring, økt kompetanse, og arbeidstøy.

Det er veldig gøy å se utvikling og mestring så tett på over tid!

Vi oppfordrer spesielt unge gutter og menn til å søke for en jevnere kjønnsbalanse.

Kontaktinformasjon og en kort tekst om deg selv sendes til: Kifturn@outlook.com

 

Styremedlem eller ansvarlige

Da et av våre faste styremedlemmer skal flytte til Danmark fra høsten har vi behov for 1-2 nye styremedlemmer. Styret forsøker så langt som mulig å fordele og tilpasse oppgaver ut fra kompetanse, interesse og det det enkelte medlem kan bidra med. Her er det muligheter for å påvirke!

KIF Turn er alltid åpne for andre som vil bidra til å både drive og utvikle KIF Turn. 

Ta kontakt med oss for en uformell prat og mer informasjon om dette kan være noe for deg. 

 

Fordeler ved trening

Hvorfor trene turn?

Bedre teknikk

Når du holder kroppen myk og bevegelig vil teknikken i idretts- og yrkessammenheng generelt bli bedre og prestasjonene øker.

Bedre kroppsholdning

Stramme sener og bindevev kan gi dårlig kroppsholdning. Det vil da være viktig å trene bevegelighet for optimal kroppsholdning.

Mangfoldighet

Turn er en av de idrettsgrenene som totalt sett gir best treningsverdi i forhold til styrke, bevegelighet, spenst og koordinasjon.