Velkommen

Bli en del av vårt turnfellesskap!  

Kragerø IF Turn forsøker aktivt å legge ut hva som rører seg både på Facebook og Instagram.

Viktig informasjon deles parallelt her på hjemmesiden, hvor du også finner alt du trenger å vite om: våre partier, hvordan bli medlem, priser og treningstider, kontaktinformasjon, hvor vi trener og hvem som sitter i styret.

Følg oss gjerne i sosiale medier! Video innhold, reels og stories deles ikke på hjemmesiden. Tagg @krageroturn for muligheten til repost! 📷 

 

Hvem er Kragerø IF Turn?
KIF Turn er en breddeidrettsklubb under KIF Allianse. Det betyr at det viktigste for oss er at våre medlemmer skal oppleve fysisk aktivitet, sosial tilhørighet, mestring og turnglede på ukentlige treninger. Vi fokuserer på samhold og personlig fremgang, der alle kan være med. Det er ingen øvre aldersgrense og både gutter og jenter er velkomne. Vi har også et tilbud til dem som er ekstra turninteresserte og ønsker å konkurrere.

Ved utgangen av turnåret 23/24 har vi åtte partier med turnere fra ca. 3-17 år. Seks av disse er aldersbestemte breddepartier og to er konkurransepartier. I tillegg har vi et seniorparti bestående av ca. 10 spreke damer.

KIF Turn er foreldredrevet. Det betyr at uten foreldre som frivillig stiller opp som styremedlemmer, trenere, gjennomfører dugnader og arrangementer, frakter og bærer utstyret vårt ved oppvisninger osv., har vi ikke noe tilbud å gi. Foreldregruppene på alle partiene må derfor forvente å aktivt bidra på ulike måter.

Fordeler ved å turne
Fordeler ved å turne
Turn er faktisk det beste grunnlaget enhver idrettsutøver kan få. Turn er en av de idrettsgrenene som gir best treningsverdi både knyttet til styrke, bevegelighet, spenst og koordinasjon. I kombinasjon med andre idretter er dette en stor fordel!

Du får mulighet til å teste og utvikle deg selv samtidig som du får store helsefordeler senere i livet. Det kreves ingen forkunnskaper for å drive med turn, men du må møte opp med godt humør og være villig til å yte ditt beste!

Ditt tittel kommer her
Før turnåret 24/25 har vi behov for flere trenere. Både foreldretrenere uten turn- og trenererfaring og trenere med erfaring er velkomne. Vi søker også etter hovedtrener som kan tenke seg å ha noe mer turnfaglig ansvar, ha ansvar for trenergruppa, og i tillegg være et bindeledd mellom trenergruppa og styret.

Da et av våre faste styremedlemmer skal flytte til Danmark fra høsten har vi behov for 1-2 nye styremedlemmer. Styret forsøker så langt som mulig å fordele og tilpasse oppgaver ut fra kompetanse, interesse og det det enkelte medlem kan bidra med. Her er det muligheter for å påvirke!

KIF Turn er alltid åpne for andre som vil bidra til å både drive og utvikle KIF Turn.

Ta kontakt med oss for en uformell prat og mer informasjon om dette kan være noe for deg.

Vil du vite mer?

Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om Kragerø IF Turn!